Μια γωνιά για όλους στο καθιστικό μας!

Καθιστικό και παιδί, ithmoskids.com

Να τα αφήσω να παίζουν στο σαλόνι; Ή μήπως θα το κάνουν παιδική χαρά; Και τα πράγματά μου, αγαπημένα και εύθραυστα, να τα αφήσω και αυτά; Ή μήπως θα μου τα σπάσουν; Ή να τους μάθω από τώρα να μην τα αγγίζουν;;;;
Ανησυχίες εύλογες όταν αποκτούμε παιδιά και αλλάζουν τα πάντα στο σπίτι. Οι ισορροπίες, οι δυναμικές, οι προτεραιότητες…

Τα παιδιά μας θέλουν να νιώθουν αγαπητά, αποδεκτά και ότι ανήκουν καταρχήν στην οικογένειά τους. Τους δίνουμε λοιπόν χώρο δικό τους στο καθιστικό! Τα αποδεχόμαστε στο σαλόνι! Όπως θα είχε και η γιαγιά μια δική της πολυθρόνα και ένα καλαθάκι με το πλεκτό της.
Μια γωνιά λοιπόν για παιχνίδι στο καθιστικό, με παιχνίδια αναλόγως της ηλικίας των παιδιών, συμβατά με το χώρο, σε όμορφα καλαθάκια και κουτάκια, με τάξη και οργάνωση και πάντα στο ύψος τους!
Και τα δικά μας αγαπημένα αντικείμενα… στο ύψος μας!

Στην φωτογραφία είναι διαμορφωμένη μια γωνιά σε πολλά επίπεδα. Κάτω, στα καλάθια και τα κουτιά, βρίσκονται τα παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, στη βιβλιοθήκη πιο ψηλά βρίσκονται τα βιβλία των μεγαλύτερων παιδιών και ακόμα πιο ψηλά βρίσκονται τα αγαπημένα αντικείμενα της μαμάς και του μπαμπά.

Δείτε κι εσείς το καθιστικό σας. Βλέπετε κάπου τη γωνιά των παιδιών; Αν όχι, μήπως ήρθε η ώρα να τη διαμορφώσετε και να τα καλοδεχτείτε; Κι αν θέλετε βοήθεια η ithmos kids μπορεί να σας συμβουλεύσει να διαμορφώσετε το χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.